Tweede deel campagne Delen maak je wereld mooier van start

Op maandag 19 februari 2024 start een nieuwe ronde media-aandacht voor de campagne ‘Delen maakt je wereld mooier’. Zo zijn er landelijk allerlei abri’s te zien op bushalten, volgen er artikelen in maandbladen en op social media en zijn er ook twee activiteiten met deelauto’s op 24 februari in Utrecht en op 2 maart in Eindhoven gepland.

Campagne auto delen

Zo kun je 24 februari van 10.00 tot 17.00 uur op het evenementenplein bij Hoog Catharijne in Utrecht kennismaken met de mogelijkheden en voordelen van autodelen. En op 2 maart kun je op het 18 Septemberplein in Eindhoven alles horen over autodelen.

Hoeveel kost een deelauto? Hoe open je een deelauto zonder sleutel? En kan je ook samen met buren een deelauto aanschaffen? Op 24 februari kan je al jouw vragen stellen aan de aanwezige deelautogebruikers en medewerkers bij de stand. Denk je dat je al genoeg over deelauto's weet? Test dan jouw kennis door de deelautoquiz te spelen. En als je precies op de juiste plek staat zie je een hele deelautowereld met de 3D-streetart.

Van 3D-streetart tot deelautoquiz

Ga 24 februari of 2 maart in gesprek met deelautogebruikers en medewerkers bij de stand. Denk je dat je al genoeg over deelauto’s weet? Test dan jouw kennis met de deelautoquiz. En als je precies op de juiste plek staat zie je een hele deelautowereld met de 3D-streetart. Ben je benieuwd wat autodelen jou brengt? Probeer het dan eens uit met de kortingscodes die je op locatie ontvangt.

Meer weten over de campagne?

Op deze website vind je meer informatie over de campagne en de voordelen van deelauto’s.